SpaceX – of zeggen we voortaan FakeX ? – heeft iets uit te leggen.

Op 30 mei lanceerde SpaceX vanuit Cape Canaveral (Florida) zijn draagraket Falcon 9, die met de capsule Dragon twee astronauten (Doug Hurley en Bob Behnken) naar het Internationaal Ruimtestation (ISS) moest overbrengen.

Vanzelfsprekend kregen we daar leuke beelden van, Elon Musk kickt op dat soort global publicity. Maar die vrijgegeven footage blijkt bij nader onderzoek gegenereerd met CGI (Computer-Generated Imagery – software voor special effects). Euh?

VAN VREEMD TOT HEEL GEK

Om te beginnen doen de beelden van de raketlancering de wenkbrauwen fronsen: hier zit veel knip- en montagewerk in, als wil men een perceptie creëren, de kijker afleiden en voeren met illusies van een andere realiteit. Of is het om een aantal anomalieën te camoufleren?

It is easier to fool people,
than to convince them that they have been fooled.
-Mark Twain-

Het wordt iets gekker als we vernemen dat de nieuwe, hippe ruimtepakken van de astronauten zijn ontworpen door … een kostuumontwerper voor Hollywood Studio’s, met name Jose Fernandez. Are you kidding me?

Maar het wordt nóg gekker. Het beeld dat de onderkant van de raket toont, met de aardbol op de achtergrond, laat een loshangende, wapperende bekleding zien. Ieder weldenkend mens hoort zich af te vragen hoe die bekleding de enorme wrijving bij hoge snelheid (ruim 30.000 km/uur) en de hitte van de dampkring kan hebben getrotseerd. Een miraculeus huzarenstukje.

En uiteindelijk… gek-gekker-gekst, zien we plots…. een rat verschijnen! Wow! Het beestje is op zijn dooie gemak de raket aan het verkennen. Hier zien we dus het eerste levend wezen dat een reis in de ruimte overleeft zonder ruimtepak! SpaceX is dus echt wel FAKE-X.

(LEGENDE) Deze wazige foto’s zijn authentieke footage van SpaceX. De eerste foto toont de plek (onderkant van de raket) waar de rat verschijnt. De tweede foto zoomt in:  hier ontwaart u het silhouet van het beestje. Bekijk het fragment op de VIDEO hieronder vanaf min 9:30, dan ziet u met eigen ogen een rat lopen, notabene op de onderkant van een raket die de aarde verlaat en in volle vaart de ruimte in vliegt…

HET GROTE TESLA-THEATER

Dave Weiss, die al jaren NASA-beelden bestudeert, zegt dat dit allemaal geen toeval is. De beelden die SpaceX ons toont, zijn uiteraard vooraf opgenomen in een studio. En de makers weten dat de rat in beeld komt, maar laten het met opzet passeren, want zo ontstaan er welles-nietes-discussies die onze aandacht afleiden van belangrijker zaken…

Anderzijds gaat het groot publiek dit niet oppikken, de doorsnee-kijker onthoudt het beeld van een bemande raket die met succes wordt gelanceerd, alsook het theater rond Elon Musk en Tesla. Men herinnert zich uiteraard ook de rode Tesla-auto die onderweg is naar Mars, hoewel ook deze footage zo fake is als het nieuws op CNN.

Trouwens, wie een beetje vertrouwd is met beeldmanipulatie ziet meteen dat de originele beelden van SpaceX ‘gephotoshopt‘ zijn.

(LEGENDE) Op deze foto van SpaceX zien we bijvoorbeeld de lancering van een testraket. Op zich niets abnormaals, tot u de schaduw bekijkt van het torentje rechts en vergelijkt met de schaduw van de raket. Die horen in de échte wereld parallel te lopen…

MANIPULATIEVE HOLLYWOOD-SHOW?

SpaceX blijkt dus één grote, manipulatieve Hollywood-show. Met spectaculaire beelden, allicht gemaakt door dezelfde mensen die de fake 9/11-beelden hebben gemonteerd. Het leidt ons tot die éne prangende vraag: waarom doet men dit? Ja, waarom worden wij bij de neus geleid als idioten? Wat zit hier achter?

Op de keper beschouwd gaan wij zelf niet vrijuit. Wij kijken en luisteren niet kritisch genoeg. De verspreiders van deze footage noemen de beelden bijvoorbeeld geen photographs (raw photo), maar ze spreken van ‘pictures‘ en ‘images‘ (wat gedokterde beelden kunnen zijn). Op de keper beschouwd liegen ze dus niet. Zij gaan er gewoon vanuit dat wij alles geloven wat we zien en lezen in de mainstream media. Zij spelen illusionist en wij genieten van hun shows zonder vragen te stellen.

(LEGENDE) President Donald Trump, actief als hij altijd is, woont de lancering door SpaceX bij in Florida.

WAT GEBEURT ER ACHTER DE RUG?

Aanwezig op de launch op Cape Canaveral was president Trump. We mogen dus met grote zekerheid aannemen dat de raket effectief werd gelanceerd, Trump zou zich niet lenen voor zulke hoax. Maar de beelden nà de launch zijn absoluut fake, dat staat vast. Het doet denken aan de fameuze maanlanding (op 16 juli 1969 met Neil Armstrong, Edwin Aldrin en Michael Collins). Ook toen werd een raket gelanceerd, maar de historische beelden van hun maanmissie lijken nu sterk op amateuristisch studiowerk

Desgevraagd waarom het zo lang duurt om terug naar de maan te vliegen, zei Elon Musk onlangs in een interview dat hij dezelfde vraag aan NASA heeft gesteld en als antwoord kreeg dat NASA zelf geen idee had hoe ze dat toen hebben klaargespeeld… En dat alle data en technische informatie hieromtrent intussen verloren waren gegaan (wie gelooft zoiets?). Musk zou dus van scratch moeten beginnen.

BACK TO THE APOLLO CONSPIRACY

Bottom line kunnen we stellen dat NASA en SpaceX ons manipuleren en iets te verbergen hebben. Schermen ze hun technologie af, willen ze die niet in hoge resolutie tentoon spreiden en zo te grabbel gooien voor de concurrentie (China, Rusland, Iran…)? Zou een reden kunnen zijn.

Wie weet is de maanlanding-discussie eerder een aandachtsafleider van wat sommigen de échte ‘Apollo Conspiracy‘ noemen: heeft de crew van Apollo iets bijzonders gevonden tijdens de missie, iets wat gewone mensen best niet weten?…

Wat ons echter mateloos irriteert is de manier waarop Google en YouTube hieromtrent hun algoritmes hebben ingesteld: als u googelt op ‘Was the moonlanding fake?‘, zou u normaliter dozijnen video’s moeten vinden met allerlei theorieën hieromtrent. Maar de Tech Giants tonen u bijna uitsluitend de ‘politiek correcte versies‘ alsook de video’s die speculaties/conspiracies wegwuiven en ‘debunken’.

Maar… wie zoekt die vindt. Na de rat-video tonen we u hieronder diverse clips met theorieën pro en contra: believers versus non-believers. Aan u om zich een eigen mening te vormen.


VIDEO: We Smell A SpaceX Rat — David Weiss

Sla de intro over als u enkel het fragment van de RAT wilt zien! Spoel door >> naar min. 09:35


VIDEO: Restored Apollo 11 Moonwalk – Original NASA EVA Mission Video – Walking on the Moon

We starten deze video-bijlagen met de ‘gerestaureerde’ beelden van de ‘originele missie-video‘ (lengte ruim 3 uur) van de ‘Apollo 11 Moonwalk‘. Deze video toont hetgeen de ganse wereld in juli van 1969 te zien kreeg. Hierna volgen enkele video’s van believers en non-believers. Aan u om straks te oordelen of de maanlanding al dan niet een hoax was.


VIDEO: Buzz Aldrin Confesses That The Moon Landing Was Staged!

In deze video-analyse hoort en ziet u Buzz Aldrin, astronaut die samen met Neil Armstrong deelnam aan bewuste ‘Apollo Maanmissie 11‘. Hij doet hier enkele rare uitspraken die de non-believers in de kaart spelen. Zijn body language liegt er ook niet om…


VIDEO / non-believer: We didn’t land on the Moon – Former NASA Scientist admits Game over for NASA

Bill Kaysing, een voormalig NASA wetenschapper, geeft expliciet toe dat de maanlanding fake was. Hij heeft ook enkele doorslaggevende argumenten. Kaysing suggereert zelfs dat enkele whistleblowers werden vermoord om te voorkomen dat ze naar buiten zouden treden met een andere versie dan die van NASA. Zou Kaysing, deze brave gepensioneerde wetenschapper, ons echt om de tuin willen leiden?


VIDEO / believer: DOCU: De waarheid achter de maanlandingen

In deze docu van RTL komen zowel sceptici als believers aan het woord. Aan u, kijker, om zelf te oordelen of u in die maanlanding gelooft of niet.


WIKILEAKS: De Maanlanding was gefilmd in de woestijn van Nevada


VIDEO: NASA, GSI & CERN Explain Why We Cannot Go To The Moon Today

NASA, GSI & CERN Explain Why We Cannot Go To The Moon Today


FULL MOVIE / non-believer: A Funny Thing Happened On The Way To The Moon

Deze controversiële documentaire werd in 2001 gemaakt door Bart Sibrel. In deze docu beweert hij stellig dat de zes Apollo-maanlandingen (1969-1972) hoaxes waren, opgezet door de regering van de VS en NASA. Lijkt vergezocht, maar de bewijzen die hij aanbrengt, de geschiedenis achter de ‘Space Race‘ tussen de VS en de USSR, de onpopulaire oorlog in Vietnam, een president die laag scoort in de polls,… maken deze film best geloofwaardig. Vooral het laatste segment van de film is ‘jaw dropping‘.


INTERVIEW / non-believer: Analyse van de film ‘A Funny Thing Happened On The Way To The Moon’

In deze video (SKIP de INTRO-speech) zet Bart Sibrel (zie vorige video) alle ‘feiten’ nog eens netjes op een rij. De maker van bovenstaande film (A Funny Thing Happened On The Way To The Moon) vertelt bovendien nog wat interessante dingen rond de totstandkoming van zijn film, brengt extra argumenten aan om de maanlanding definitief af te doen als een hoax.


DOCU / non-believer: A CONSPIRACY THEORY: DID WE LAND ON THE MOON?

Documentaire waarin alle ‘feiten’ nog eens gedramatiseerd worden opgesomd… De non-believers hebben het overwicht.


VIDEO / non-believer: The Apollo Moon Missions – Hiding a Hoax in Plain Sight

Interview met auteur Randy Walsh over zijn recent boek ‘The Apollo Missions – Hiding A Hoax in Plain Sight‘. Randy is niet de eerste de beste. Bij is namelijk een lijnpiloot en een gediplomeerd vlieginstructeur voor de burgerluchtvaart. Hij geeft, vanuit zijn kennis van jetmotoren, zijn visie op bewuste NASA-vluchten.


VIDEO / believer: Top 5 Apollo 11 Moon Landing Conspiracies

One small step for man, one giant leap for conspiracy theorists the world over.‘ De 5 belangrijkste argumenten van de ‘samenzweerders‘ op een rijtje… De toon van deze video is zo op het arrogante af, dat hij naar propaganda ruikt.


NUTTIGE LINKS EN EXTRA VIDEO’S: